Jeugddienst 7 November 2010

Zondag 7 november was er weer een jeugddienst, dit keer in de Vrije Evangelische kerk. De opkomst was groot, ondanks het feit dat het om een avonddienst ging en er verder in het volle evangelie ook ’s avonds nog een thema-avond was.

 

Het thema van de dienst was “Lamp voor je voet” en om dit visueel uit te drukken is er buiten de kerk een groot aantal waxinelichtjes in jampotglazen opgesteld, onder andere richting de hoofdingang. De dienst werd voorgegaan door dominee Broekema, voor de muzikale medewerking was het duo Eddy & Jennifer uitgenodigd. Verder zijn er een aantal mensen van “World Servants” gevraagd om een presentatie te houden.

 

Dominee Broekema wist op een creatieve manier aandacht te vestigen op het thema: hij vroeg of iemand uit het publiek naar voren wilde komen; een jongedame bood zich aan en hij deed deze vrijwilligster een blinddoek om, draaide haar een aantal keer rond en vroeg bijvoorbeeld: “wat zou jou nou helpen om naar de uitgang te komen?”. Het duo Eddy & Jennifer heeft op mooie wijze onder meer een aantal van hun liedjes ten gehore gebracht en hier en daar een treffende toelichting bij gegeven. World Servants kwam met hun videopresentatie mooi en kleurrijk verslag doen van hun werk van vorig jaar. Verder werden degenen voorgesteld die dit jaar meewerken.

 

Al met al was er sprake van een sfeervolle dienst met een pakkende boodschap die het publiek heeft aangesproken.

20101107_jeugdd_ev_kerk

 

Stelling:

Ik vind de nieuwe website mooi geworden
 

Wij zoeken nog.....

Jonge verslaggevers of verslaggeefsters!

Lijkt je dit wat, neem contact op met de webredactie!

Interview met.....

Martijn Nijhoff

martijnnijhoff
klik op de foto voor meer....

Youth for Christ Nieuwsbrief

yfc
Wil jij met ons meedenken over jeugddiensten?

Heb jij vragen of opmerkingen?

CLOAKING

ontwerp & realisatie: nofarmer, internet- & mediadiensten