Jeugddienst 7 februari 2010
'Wanneer ben jij vrij?' dat was het thema van de jeugddienst op 7 februari 2010. Beschermengel 007 kwam langs om ons zijn goede werken te laten zien: Een bananenschil en vallende shuttle werden op tijd door hem onschadelijk gemaakt.

Maar in de drukte van de dag zien we zijn goede werken nog wel eens over het hoofd. Na telefonisch overleg met de secretaris van het hemels paradijs bleek, dat we ons meer moeten verwonderen over de dingen om ons heen. Neem eens de vrijheid om stil te staan bij alles wat God je geeft!

Na de bovenstaande sketch vertelde dominee Kaljouw aan de hand van Galaten 5 over echte vrijheid: We hoeven ons niet te houden aan regeltjes en gebruiken, om voor God ' oke' te zijn. Onze overvolle agenda kijkt Hij niet na. Hij vindt ons goed zoals we zijn! Natuurlijk betekent dat niet, dat we misbruik kunnen maken van de mensen en wereld om ons heen. Maar het geeft wel rust om te weten, dat God van je houdt zoals je bent!

Het koor Vision zong verschillende liederen voor ons. En Gerrit Reijnders begeleide het samen- zingen. Na de uitleg was er tijd om even na te denken bij 'Herstel mijn eerste liefde' van Reni en Elisa Krijgsman (check youtube!).

De volgende jeugddienst is op zondag 7 maart 2010 om 18:30 in de Regenboog. Aan die dienst werken dominee Wegerif en de huiscatechese mee. Het duo Iris en Efron zorgt voor de muziek. Het thema van deze dienst in 'Verlinken...'.
 

Stelling:

Ik vind de nieuwe website mooi geworden
 

Wij zoeken nog.....

Jonge verslaggevers of verslaggeefsters!

Lijkt je dit wat, neem contact op met de webredactie!

Interview met.....

Martijn Nijhoff

martijnnijhoff
klik op de foto voor meer....

Youth for Christ Nieuwsbrief

yfc
Wil jij met ons meedenken over jeugddiensten?

Heb jij vragen of opmerkingen?

CLOAKING

ontwerp & realisatie: nofarmer, internet- & mediadiensten